top of page

Garmin GPS navigacije - pokloni Garmin!


Garmin GPS navigacija kao savršen poklon za praznike!

Bez obzira na namenu, Garmin GPS navigacije i uređaji su savršen poklon za predstojeće praznike. Od auto navigacija, preko outdoor uređaja i nautičkih uređaja do modernih Garmin satova.

Pokloni Garmin - ali koji?

Garmin se ponosi činjenicom da u ponudi ima uređaj za svakoga. To znači da ćete za praznike biti u mogućnosti da nekoga počastite savršenim poklonom. Bez obzira da li je ta osoba svakodnevno u vozilu, na reci, jezeru ili moru, ili je aktivna u prirodi, sportu ili rekreaciji.

Prvo treba da odlučite koji Garmin je onaj pravi. Tu smo da pomognemo! Slobodno nas pozovite za sve dodatne informacije.

Garmin automotive uređaji

Automotive uređaji su podeljeni na uređaje za automobile, za motore, za kamione/autobuse i za kampere.

Na ovom linku možete da odaberete uređaj koji Vas interesuje:

Garmin sportski uređaji

Za rekreativce, ali i sportske profesionalce, Garmin ima uređaj. Sportski uređaji su podeljeni na uređaje za trčanje, za biciklizam, za plivanje, multisport uređaje, za fitness i za golf.

Na ovom linku možete da odaberete uređaj koji Vas interesuje:

Garmin outdoor uređaji

Garmin outdoor uređaji su namenjeni za aktivni boravak u prirodi. Podeljeni su na uređaje za pešačenje i planinarenje, za praćenje pasa i akcione kamere.

Na ovom linku možete da odaberete uređaj koji Vas interesuje:

Garmin nautički uređaji

Garmin nautički uređaji su neophodna oprema svakog ozbiljnog ljubitelja vodenih površina. Bez obzira da li je to reka, jezero ili more. Podeljeni su na fishfindere, plotere, plotere sa sonarima, nautičke instrumente, radare, senzore, autopilote, komunikacionu opremu, sonare, OEM senzore i sonde.

Na ovom linku možete da odaberete uređaj koji Vas interesuje:

Garmin uređaji za svakodnevne aktivnosti (wearables)

Neko ih zove Garmin satovi, ali su oni daleko od jednostavnog sata. Svaki je jedinstven po funkcijama i dizajnu. To su Garmin uređaji koje možete nositi u svakodnevnim aktivnostima. Odlikuje ih vrhunski kvalitet i dizajn, izuzetna intuitivnost i lakoća korišćenja.

Na ovom linku možete da odaberete uređaj koji Vas interesuje:

Markone PEGAZ Vam je na raspolaganju za kompletnu podršku oko korišćenja uređaja i ažuriranja karata na uređaju. Za više informacija o Garmin GPS uređajima posetite našu web stranicu: http://markone-pegaz.wixsite.com/underconstruction/garmin Za sve dodatne informacije slobodno nas pozovite! Naravno, slobodno nas pozovite ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi ažuriranja i korišćenja Vašeg Garmin uređaja ili nabavke novog uređaja. Robu i usluge možete plaćati preko računa i gotovinom. Radno vreme za pozive je radnim danima i subotom od 08:00-20:00h!

bottom of page