Nova verzija Garmin karte Severne Amerike - 2018.10!


Ažurirajte kartu za pouzdanije navođenje i sigurniji put

Želimo da Vas obavestimo da je Garmin objavio novu ažurnu kartu Severne Amerike. Trenutna aktuelna karta Severne Amerike za Garmin GPS uređaje je City Navigator North America NT 2018.10. Markone PEGAZ kao diler za Garmin GPS uređaje za Vojvodinu poziva Vas da nas pozovete da BESPLATNO preuzmemo ili da sami donesete Vaš Garmin uređaj na redovno ažuriranje (update) softvera samog uređaja i kartografije!

Trenutno aktuelne verzije:

- City Navigator Europe NTU 2017.30 (kompletna Evropa sada sadrži i karte Srbije, Crne Gore, BiH, Makedonije, Turske...) - City Navigator Europe NT 2017.20 (kompletna Evropa sada sadrži i karte Srbije, Crne Gore, BiH, Makedonije, Turske...)

- City Navigator North America NT 2018.10 (Severna Amerika)

- City Navigator Russia NT 2017.10

Dostupne su i sledeće karte:

- City Navigator Australia & New Zealand NT

- City Navigator South America NT (Južna Amerika)

- City Navigator Eastern Africa NT (Istočna Afrika)

- City Navigator Southern Africa NT (Južna Afrika)

- City Navigator West Africa NT (Zapadna Afrika)

- City Navigator North Africa NT (Severna Afrika)

- City Navigator India NT

- City Navigator Southeast Asia NT (Jugoistočna Azija)

- City Navigator China NT Cene ažuriranja - Usluga ažuriranja softvera je BESPLATNA za sve korisnike Garmin GPS uređaja koji su uređaj kupili u Markone PEGAZ-u. Redovna cena ažuriranja je 690,00 RSD. - Usluga ažuriranja SCG Route, Adria Route i Navi Guide je BESPLATNA za sve korisnike Garmin GPS uređaja koji su uređaj kupili u Markone PEGAZ-u. Redovna cena ažuriranja je 690,00 RSD. - Usluga ažuriranja karte Evrope (City Navigator Europe NT/NTU) i Severne Amerike (City Navigator North America NT) je 6.900,00 RSD za sve korisnike Garmin GPS uređaja koji nemaju LM uređaj ili Lifetime vaučer. Bez obzira gde je on kupljen. - Usluga ažuriranja karte Evrope (City Navigator Europe NT/NTU) i Severne Amerike (City Navigator North America NT) za korisnike sa LifeTime vaučerom i za uređaje sa LM oznakom je 2.760,00 RSD za sve korisnike Garmin GPS uređaja. Bez obzira gde je on kupljen.

Zamena staro za novo - Usluga zamene starog Garmin uređaja za novi uz doplatu (Fixed Rate Repair program)*, bez obzira da li je on ispravan ili čak fizički oštećen zavisi od uređaja koji želite da zamenite za novi. * Za određene modele. Molimo Vas pozovite nas za detalje. Markone PEGAZ Vam je na raspolaganju za kompletnu podršku oko korišćenja uređaja i ažuriranja karata na uređaju. Za više informacija o Garmin GPS uređajima posetite našu web stranicu: http://markone-pegaz.wixsite.com/underconstruction/garmin Za sve dodatne informacije slobodno nas pozovite! Naravno, slobodno nas pozovite ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi ažuriranja i korišćenja Vašeg Garmin uređaja ili nabavke novog uređaja. Robu i usluge možete plaćati preko računa i gotovinom. Radno vreme za pozive je radnim danima i subotom od 08:00-20:00h!

#MarkonePEGAZ #Garmin #Garminmape #Garminkarte #GarminNoviSad #GarminSrbija #Garminupdate #GarminCityNavigator #GarminCityNavigatorNorthAmerica