top of page

Garmin Drive - samo vozi!

Budni pratilac na vašim svakodnevnim vožnjama!

Garmin Drive GPS navigacioni uređaji su vrlo jednostavni za korišćenje. Između ostalih funkcija, sadrže preinstalirane karte (kompletna Evropa ili samo Istočna Evropa) i inovativna upozorenja za vozače kao što su upozorenja o čeonom sudaru ili upozerenje o napuštanju saobraćajne trake, informacije o predstojećim izmenama ograničenja brzine, o oštrim krivinama i sl. Ostale opcije uključuju Bluetooth za hands-free telefoniranje i dobijanje pametnih informacija preko mobilne mreže. Garmin Drive: Budni pratilac na vašim svakodnevnim vožnjama.

Gledajte ispred sebe i vozite!

Za više informacija kako odabrati Garmin GPS uređaj koji odgovara Vašim potrebama kliknite na ovaj LINK.

Markone PEGAZ Vam je na raspolaganju za kompletnu podršku oko korišćenja uređaja i ažuriranja karata na uređaju. Za više informacija o Garmin GPS uređajima posetite našu web stranicu: http://markone-pegaz.wixsite.com/underconstruction/garmin Za sve dodatne informacije slobodno nas pozovite! Naravno, slobodno nas pozovite ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi ažuriranja i korišćenja Vašeg Garmin uređaja ili nabavke novog uređaja.

Markone PEGAZ D.O.O.

021 67-39-777, 064 82-44-000 Za sve dodatne informacije slobodno nas pozovite ili pišite! Telefonom na 021 67-39-777 i 064 82-44-000, e-mailom na office@markone-pegaz.rs, porukom na Facebook-u, Viberu i WhatsApp na +381648244000 i Skype-u na markone.rs Radno vreme za pozive je od 8:00-20:00h radnim danima i subotom. Za više informacija posetite našu web stranicu: http://www.markone-pegaz.rs Robu isporučujemo na kućnu adresu u celoj Srbiji. Za iznose preko 10.000,00 Din. o našem trošku!

bottom of page