Garmin Forerunner za trkače!

U susret Novosadskom Maratonu

Vreme je za pokret! Garmin Connect™ je naša besplatna online zajednica u kojoj ljudi u pokretu mogu da planiraju, dele i čuvaju svoje aktivnosti. Budite bolji nego juče u broju pređenih koraka ili u velikoj trci. Primajte digitalne Insights sadržaje1 poput potsetnika za kretanje i zdravstvenih saveta prilagođenih vašoj statistici i navikama. Povežite se sa drugim korisnicima radi prostog uživanja, izazova ili takmičenja. Sve ovo uz pomoć Garmin Forerunner uređaja dostupno je na vašem računru ili kompatibilnom mobilnom uređaju.Bilo da trenirate za prvu trku od 5 kilometara ili svoj prvi maraton, mi imamo Garmin Forerunner za vas.

(1Dostupno korisnicima usluge Garmin Connect koji koriste funkcije za praćenje aktivnosti.)


Pronađite pravi uređaj za vas na ovom linku:

https://markone-pegaz.wixsite.com/pegaz/za-trcanje

Markone PEGAZ Vam je na raspolaganju za kompletnu podršku oko korišćenja uređaja. Za više informacija o Garmin GPS uređajima posetite našu web stranicu: https://markone-pegaz.wixsite.com/pegaz/garmin Za sve dodatne informacije slobodno nas pozovite! Naravno, slobodno nas pozovite ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi ažuriranja i korišćenja Vašeg Garmin uređaja ili nabavke novog uređaja.

Markone PEGAZ D.O.O.

021 67-39-777, 064 82-44-000 Za sve dodatne informacije slobodno nas pozovite ili pišite! Telefonom na 021 67-39-777 i 064 82-44-000, e-mailom na office@markone-pegaz.rs, porukom na Facebook-u, Viberu i WhatsApp na +381648244000 i Skype-u na markone.rs Radno vreme za pozive je od 8:00-20:00h radnim danima i subotom. Za više informacija posetite našu web stranicu: http://www.markone-pegaz.rs Robu isporučujemo na kućnu adresu u celoj Srbiji. Za iznose preko 10.000,00 Din. o našem trošku!

#MarkonePEGAZ #Garmin #GarminNoviSad #GarminSrbija #GPS #GPSnavigacija #Navigacija #Forerunner