top of page

Garmin DriveSmart - vozite pametnije!

Pametniji i uslužniji nego ikada!

Garmin DriveSmart serija sadrži sve mogućnosti osnovne Garmin Drive serije. Uz dodatke. Wi-Fi tehnologija za ažuriranje softvera i karata kada je povezan sa Wi-Fi mrežom omogućava jednostavno i lako ažuriranje bez povezivanja sa PC računarom. Bluetooth povezivanje sa mobilnim telefonom omogućava hands-free telefoniranje i primanje tekstualnih poruka, kao i primanje informacija o saobraćaju. Možete odabrati modele sa veoma čitljivim 5" ili 6,95" edge-to edge (od ivice do ivice uređaja) ekranom sa impresivnom visokom rezolucijom.

Vozite pametnije!

Za više informacija kako odabrati Garmin GPS uređaj koji odgovara Vašim potrebama kliknite na ovaj LINK.

Markone PEGAZ Vam je na raspolaganju za kompletnu podršku oko korišćenja uređaja i ažuriranja karata na uređaju. Za više informacija o Garmin GPS uređajima posetite našu web stranicu: http://markone-pegaz.wixsite.com/pegaz/garmin Za sve dodatne informacije slobodno nas pozovite! Naravno, slobodno nas pozovite ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi ažuriranja i korišćenja Vašeg Garmin uređaja ili nabavke novog uređaja.

Markone PEGAZ D.O.O.

021 67-39-777, 064 82-44-000 Za sve dodatne informacije slobodno nas pozovite ili pišite! Telefonom na 021 67-39-777 i 064 82-44-000, e-mailom na office@markone-pegaz.rs, porukom na Facebook-u, Viberu i WhatsApp na +381648244000 i Skype-u na markone.rs Radno vreme za pozive je od 8:00-20:00h radnim danima i subotom. Za više informacija posetite našu web stranicu: http://www.markone-pegaz.rs Robu isporučujemo na kućnu adresu u celoj Srbiji. Za iznose preko 10.000,00 Din. o našem trošku!

#MarkonePEGAZ #Garmin #Garminmape #Garminkarte #GarminNoviSad #GarminSrbija #Garminupdate #GarminCityNavigator #GarminCityNavigatorNorthAmerica #GPS #GPSnavigacija #Navigacija

bottom of page