top of page

Garmin DriveLuxe - Luksuz za volanom!

Vrhunska navigacija u dodiru sa elegantnim dizajnom!

Garmin DriveLuxe serija sadrži sve mogućnosti Garmin DriveSmart serije, uz dodatak luksuznog dizajna i vrhunskih materijala. Budućnost je počela. To je budućnost u kojoj elegantni dizajn i pametna obaveštenja vozaču podižu voćnju na sasvim novi nivo. Sa svojim elegantnim dizajnom, metalnim kućištem, snažnim magnetnim kačenjem, novi Garmin DriveLuxe sadrži najbolja Garmin rešenja za izbegavanje saobraćajnih gužvi, hands-free telefoniranje, zadavanje komandi glasom, pametna obaveštenja i još mnogo toga...

Vozite pametnije uz vrhunski dizajn uređaja!

Za više informacija kako odabrati Garmin GPS uređaj koji odgovara Vašim potrebama kliknite na ovaj LINK.

Markone PEGAZ Vam je na raspolaganju za kompletnu podršku oko korišćenja uređaja i ažuriranja karata na uređaju. Za više informacija o Garmin GPS uređajima posetite našu web stranicu: http://markone-pegaz.wixsite.com/pegaz/garmin Za sve dodatne informacije slobodno nas pozovite! Naravno, slobodno nas pozovite ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi ažuriranja i korišćenja Vašeg Garmin uređaja ili nabavke novog uređaja.

Markone PEGAZ D.O.O.

064 82-44-000, 021 67-39-777 Za sve dodatne informacije slobodno nas pozovite ili pišite! Telefonom na 021 67-39-777 i 064 82-44-000, e-mailom na office@markone-pegaz.rs, porukom na Facebook-u, Viberu i WhatsApp na +381648244000. Radno vreme za pozive je od 8:00-20:00h radnim danima i subotom. Za više informacija posetite našu web stranicu: http://www.markone-pegaz.rs Robu isporučujemo na kućnu adresu u celoj Srbiji. Za iznose preko 10.000,00 Din. o našem trošku!

bottom of page