top of page

Nova verzija Garmin evropske karte - 2020.20 NTU!


Ažurirajte kartu za pouzdanije navođenje i sigurniji put

Želimo da Vas obavestimo da je Garmin objavio novu ažurnu kartu Evrope. Trenutna aktuelna karta Evrope za Garmin GPS uređaje je City Navigator NTU 2020.20. Markone PEGAZ kao diler za Garmin GPS uređaje za Vojvodinu poziva Vas da nas pozovete da BESPLATNO preuzmemo ili da sami donesete Vaš Garmin uređaj na redovno ažuriranje (update) softvera samog uređaja i kartografije!

Trenutno aktuelne verzije karata za Automotive Garmin GPS uređaje:

- City Navigator Europe NTU 2020.20 (kompletna Evropa sada sadrži i karte Srbije, Crne Gore, BiH, Makedonije, Turske... Područje koje pokriva karta pogledajte ovde: https://buy.garmin.com/en-US/US/p/6299#coverage)

- City Navigator North America NT 2020.30 (USA, Canada, Mexico, Puerto Rico, U.S. Virgin Islands, Cayman Islands, Bahamas, New Providence Island, Grand Bahama, French Guiana, Guadeloupe, Martinique, Saint Barthélemy, Jamaica. Područje koje pokriva karta pogledajte ovde: https://buy.garmin.com/en-US/US/p/1456#coverage)

- City Navigator Russia NTU 2020.10 (kompletna karta Rusije)

- City Navigator Middle East & Northern Africa NT 2020.10 (Područje koje pokriva karta pogledajte ovde: https://buy.garmin.com/en-US/US/p/73267#coverage)

- City Navigator Morocco NT 2020.10 (kompletna karta Maroka)

Cene ažuriranja - Usluga ažuriranja softvera (operativni sistem) je BESPLATNA za sve korisnike Garmin GPS uređaja koji su uređaj kupili u Markone PEGAZ-u. Redovna cena ažuriranja je 690,00 RSD. - Usluga ažuriranja SCG Route, Adria Route i Navi Guide je BESPLATNA za sve korisnike Garmin GPS uređaja koji su uređaj kupili u Markone PEGAZ-u. Redovna cena ažuriranja je 690,00 RSD.

- Usluga ažuriranja karte City Navigator NT/NTU (Europe, North America, Middle East...) za korisnike sa LifeTime vaučerom i za uređaje kupljene sa tom kartom koji imaju LM oznaku je 2.760,00 RSD za sve korisnike Garmin GPS uređaja. Bez obzira gde je on kupljen. - Usluga ažuriranja karte City Navigator NT/NTU za sve korisnike Garmin GPS uređaja koji nemaju LM uređaj, ili Lifetime vaučer, ili je uređaj kupljen sa nekom drugom kartom, a žele da dodaju (dokupe) odgovarajuću kartu. Bez obzira gde je on kupljen:

- City Navigator Europe 6.900,00 RSD.

- City Navigator North America 6.900,00 RSD.

- City Navigator Russia 9.200 RSD.

- City Navigator Middle East & Northern Africa 11.800,00 RSD

- City Navigator Morroco 9.200 RSD.

Za ostala područja, molimo Vas pozovite!

Za informacije o dostupnim područjima pokrivenosti pogledajte ovde: https://buy.garmin.com/en-US/US/maps/on-the-road-maps/city-navigator-nt/c452-c454-c496-p1.html

- Osim putnih karata, za Garmin uređaje su dostupne i TOPO karte (za određene modele koji ih podržavaju). Molimo Vas pozovite nas za više informacija.

- Usluga zamene starog Garmin uređaja za novi uz doplatu (Fixed Rate Repair program)*, bez obzira da li je on ispravan ili čak fizički oštećen zavisi od uređaja koji želite da zamenite za novi. * Za određene modele. Molimo Vas pozovite nas za detalje. Markone PEGAZ Vam je na raspolaganju za kompletnu podršku oko korišćenja uređaja i ažuriranja karata na uređaju. Za više informacija o Garmin GPS uređajima posetite našu web stranicu: http://markone-pegaz.wixsite.com/pegaz/garmin Za sve dodatne informacije slobodno nas pozovite! Naravno, slobodno nas pozovite ukoliko imate bilo kakvo pitanje u vezi ažuriranja i korišćenja Vašeg Garmin uređaja ili nabavke novog uređaja. Robu i usluge možete plaćati preko računa i gotovinom. Radno vreme za pozive je radnim danima i subotom od 08:00-20:00h!

bottom of page