top of page

Markone PEGAZ D.O.O. radi nesmetano!


Poštovani korisnici, saradnici i partneri, Ovim putem želimo da vas obavestimo da je MARKONE PEGAZ D.O.O., kao internet prodaja i veleprodaja moto opreme i potrošnog materijala za motore, i kao diler i podrška za Garmin uređaje, svoje poslovanje i ranije organizovao na način da u najmanjoj mogućoj meri dolazi do fizičkog kontakta između klijenata i zaposlenih. U trenutnoj situaciji ovo je samo prednost, a sve u cilju zaštite zdravlja klijenata i zaposlenih u vezi sa pandemijom Corona virusa: • Savremene tehnologije nam omogućavaju da redovno nastavimo sa radom (koristimo telefon, Viber, WhatsApp, FB Messenger za komunikaciju, brzu poštu za slanje robe, elektronske dokumente i ePoslovanje za razmenu dokumenata) • Svoje izlazne fakture ćemo u narednom periodu slati isključivo putem e-maila i servisa Moj eRačun. • Po ukidanju vanrednog stanja osim stabilizacije snabdevanja robom, naše poslovanje se neće mnogo promenti. Namera nam je da direktnu fizičku komunikaciju svedemo na najmanji mogući nivo kako bismo ispoštovali preporuke Vlade Republike Srbije i Zdravstvenih Organizacija. Sa druge strane, stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja putem svih načina komunikacije na daljinu. Nadamo se da da ćete zajedno sa nama pomoći okončanju i poboljšanju trenutne situacije. Sve dodatne informacije vezane za promenu načina rada u predstojećem periodu ćemo blagovremeno objavljivati. Čuvajte se!!!

Markone PEGAZ D.O.O. 064 82-44-000 Za sve dodatne informacije slobodno nas pozovite ili pišite! Telefonom na 064 82-44-000, e-mailom na office@markone-pegaz.rs, porukom na Facebook-u, Viberu i WhatsApp na +381648244000. Radno vreme za pozive je od 8:00-20:00h radnim danima i subotom. Za više informacija posetite našu web stranicu: http://www.markone-pegaz.rs Robu isporučujemo na kućnu adresu u celoj Srbiji. Za iznose preko 10.000,00 Din. o našem trošku!

#MarkonePEGAZ #motul #motululje #motulnovisad #motoulje #motulsrbija #motouljenovisad #Motokočionepločice #KočionepločiceSrbija #TRW #EBCBrakes #EBC #CLBrakes #CarboneLorraine #MotorexSrbija #Hiflofiltro #Hiflofiltro #IPONEmoto #IPONEsprej #IPONENoviSad #IPONESrbija #Retrovizor #Migavci #Poluge #Ručice #KočionepločiceNoviSad #Givikoferi #GiviSrbija #lančanikzamotor #Filterzavazduh #TRWLucas #Punjačzaakumulator #Filterzaulje #Exide #kočionepločice #akumulatorizamotore #motoakumulatori #Landport #lanciilančanici #Varta #Unibat #GiviNoviSad #IPONEulje #Motorex #Lucas #Givi #Filteri #DIDlanci #MotorexNoviSad #motogumesrbija #JTlančanici #motogumenovisad #lanaczamotor #motogume #Givitanktorbe

bottom of page